Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling


Ik zie coaching als een optimistisch proces met een verlangen naar ontwikkeling. Daarbij ga ik uit van verandering, beweging en transformatie.

Coaching helpt je doelgericht persoonlijke blokkades te doorgronden en transformeren. Het is zowel een praktisch als een diepgaand proces. Licht en intens. Speels en menens.

Ik ben geregistreerd Life Coach (CPION), docent, supervisor, vakcoördinator en vakmentor taal en communicatie op verschillende HBO opleidingen.

Ik volg regelmatig bijscholingen en retraites op het gebied van meditatie, yoga, adem, energetisch- en lichaamsgerichte coaching.

Je kunt in mijn praktijk terecht voor verschillende vormen van coaching:


*Life coaching

*Lichaamsgerichte coaching

*Trauma coaching

*Energetische coaching


Transformatie In Bedrijf


Sinds 2015 geef ik de volgende trainingen voor ondernemers en bedrijven:


*Emotiemanagement

*Authentieke presentatie

*Teamspirit en Veerkracht  


De kosten voor coaching en training zijn aftrekbaar van de belasting. Voor particulieren is coaching aftrekbaar als “scholingskosten”. Voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan, of als leertraject gericht op het functioneren in een werksituatie. Ook kun je coaching eventueel vergoed krijgen via je werkgever (in het kader van loopbaancoaching, competentie coaching of burn-out begeleiding/preventie). Voor ondernemers en zzp-ers is coaching aftrekbaar als zakelijke kosten.

                  

  
 

Chantal Brigitte Bruinsma Coaching